Sunt momente în viață în care simți nevoia să abordezi situațiile la alt nivel. Poate simți că ai anumite blocaje, la nivel emoțional, relațional, financiar sau de altă natură și dorești să depășești aceste blocaje. Sau poate pur și simplu îți dorești să rezolvi o situație la un nivel mai înalt de înțelegere.

Îți înțeleg nevoile și îți ofer cu drag serviciile mele. Am certificare de consilier în dezvoltare personală prin artă, formator, reflexoterapeut, aromaterapeut, fitoterapeut și nutriționist. De asemenea, sunt practician certificat ThetaHealing, Terapie Craniosacrală și îți pot face citiri akashice. Te pot ajuta să îți regăsești cu ușurință liniștea interioară și starea de bine!

Prin ședințele de consiliere spirituală te pot susține cu citiri akashice, meditații și alte informații utile.

Citiri akashice

Prin citirile akashice îți pot oferi informații despre familia de Suflete din care faci parte, despre darurile pe care Sufletul tău a venit să le aducă pe Pământ, precum și despre blocajele care te împiedică să faci acest lucru. De asemenea, îți pot oferi informații despre patternurile karmice pe care le ai și cum să le depășești. La finalul citirii îți voi oferi o modalitate ușoară de curățare a acestor patternuri și blocaje.

Prețul unei citiri akashice este 250 lei și include citirea propriu-zisă (care durează aproximativ o oră și jumătate), precum și comunicarea celor citite într-o ședință telefonică de aproximativ 45 de minute.

Dorești o citire akashică? Atunci te rog să mă contactezi și să îmi comunici numele tău la naștere și numele pe care îl porți acum (în situația în care ești căsătorită), precum și data și locul nașterii.

Meditații de purificare și armonizare

Te pot învăța cum să îți cureți chakrele, cum să îți purifici și să îți întărești aura, cum să îți purifici sau să îți tai stringurile energetice, cum să îți armonizezi la nivel energetic și de Suflet relațiile, precum și alte lucruri utile.

Putem lucra punctual pentru situațiile în care ai nevoie de o perspectivă mai armonioasă, conectată la Înțelepciunea și la Armonia Universală.

O ședință de consiliere spirituală ține o oră și jumătate și se desfășoară online, sau fizic dacă ești din București și preferi așa, iar prețul este 250 lei.