Îți dorești să adopți un stil de viață echilibrat? Mai puțin stres? Mai puțin zahăr? Mai multă odihnă? Mai multă relaxare? Sau poate îți dorești să slăbești și să ai mai multă energie? Sau îți dorești să renunți la griji și să ai mai multă încredere în tine? Ședințele de consiliere wellBeing te pot susține în acest proces!

Eu sunt Alina. Sunt mamă ca și tine. Îți înțeleg nevoile și îți ofer cu drag serviciile mele de consiliere wellBeing. Am certificare de consilier în dezvoltare personală prin artă, formator, reflexoterapeut, aromaterapeut, fitoterapeut și nutriționist. De asemenea, sunt practician certificat ThetaHealing. Am ajutat numeroase mămici să își regăsească liniștea interioară și starea de bine!

Prin ședințele de consiliere săptămânale te pot susține să adopți un program de odihnă echilibrat, să te hidratezi eficient, să te hrănești mai bine, să ai mai multă răbdare cu tine, să redescoperi ce îți place și să îți regăsești starea de bine!

Cât durează și cât costă?

O ședință durează 50 de minute și se desfășoară online. (În situația în care preferi, ședința poate fi organizată și fizic.)

Prețul unei ședințe este 180 lei. Pentru pachetul de 5 ședințe îți ofer o reducere de 320 lei.
Pentru o perioadă limitată, poți achiziționa pachetul cu 5 ședințe la prețul special de 580 lei în loc de 900 lei. 

Dorești consiliere? Contactează-mă și vom stabili împreună data la care putem începe!