Atelier reconectiv - IubireaIn luna iubirii, te invit la un atelier deosebit!
Putem vedea Iubirea ca pe o nevoie, ca pe ceva ce asteptam sa primim din exterior. Sau o putem simti ca pe ceva natural, minunat, ceva ce putem impartasi, deoarece o avem deja in interior! Fiecare poarta in sine propriul mod de a percepe Iubirea. Si fiecare are propria reprezentare despre ce inseamna Iubirea in Viata sa. Prin acest atelier, iti propun sa ne conectam impreuna, la Iubirea ca sentiment viu, la Iubirea ce o porti deja in interiorul tau.

Ce inseamna pentru tine Iubirea?
In copilarie, Iubirea insemna probabil …imbratisarea parintilor impeuna cu sentimentul de a fi in siguranta langa ei, …prajiturile bunicii, impreuna cu blandetea din privirile ei, …incurajarile invatatoarei, impreuna cu sentimentul ca te poti descurca.
Apoi ai crescut… Iubirea a inceput sa insemne intalnirea privirii unei persoane dragi, o strangere de mana, un film vazut la cinema impreuna…?
Emotii amestecate, fluturasi in stomac si senzatia frumoasa de mister si curiozitatea de a afla ce va urma…
Apoi au mai trecut cativa ani, si daca ai devenit parinte, Iubirea a inceput sa insemne sa iti tii copilul in brate, sa te bucuri de zambetul sau.
…Si daca au mai trecut cativa ani, incepi poate sa iti pui intrebari.
Acum cand imbratisarile parintilor, prajiturile bunicii, incurajarile educatorei si flutusarii primelor intalniri au trecut, iar copiii (daca esti parinte) au crescut… iti pui poate intrebarea unde este Iubirea.
Iubirea nu a plecat odata cu evenimentele care au scos-o la lumina, iubirea este acolo, in interiorul tau. Iubirea asteapta, cu rabdare, sa o redescoperi si sa o impartasesti cu oamenii dragi din jurul tau. Te invitam cu bucurie la acest atelier, sa redescoperim impreuna Iubirea din interior!

Atelierul este structurat in trei parti:

Prima parte este o meditatie, conceputa special pentru a te relaxa, a te centra si a te ajuta sa te reconectezi la Iubirea vie din interiorul tau.
In cea de-a doua parte vom picta intuitiv. Sunt alaturi de tine si te ajut sa te conectezi la tine. Iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a exprima prin simboluri Iubirea pe care o gasesti profund in interiorul tau. (Daca un gand iti bate la usa mintii spundandu-ti ca nu stii sa pictezi, inlatura-l cu blandete, deoarece tu stii in interiorul tau ca poti face tot ce iti doresti, inclusiv sa pictezi, ai sa vezi!)
In cea de-a treia parte, vom scrie reconectiv. Vei gasi in interiorul tau indrumari pline de blandete si de intelepciune despre cum poti redescoperi Iubirea ca sentiment viu, despre cum o poti impartasi, despre cum o poti trai.
In incheierea atelierului, putinul timp ramas este pentru impartasiri.

La finalul atelierului vei pleca acasa cu un tablou unic care iti va aminti ce inseamna pentru tine Iubirea ca sentiment viu, cu o scrisoare personala despre cum poti trai si impartasi Iubirea si cu experienta unui atelier reconectiv, experienta pe care o traiesti, o porti in tine, o integrezi si te sustine!

Atelierul dureaza doua ore si jumatate. Costul este 150 lei si include toate materialele necesare. Vrei sa vii impreuna cu cineva drag? Primiti fiecare o reducere de 20%!

Cand? Luni, 24 februarie orele 18.30 – 21. Locatia va fi anuntata curand.

In incheiere, te las cu un frumos fragment despre Iubire si te invit sa te inscrii accesand butonul de mai jos. Iti multumesc si te astept cu drag!

“- Înger, de ce ne-am îndepărtat de Iubire?
– Nu v-aţi îndepărtat de Iubire. Sunteţi făcuţi din Iubire, şi perfecţiune şi armonie. Doar că Iubirea nu poate fi percepută cu mintea. Este limbajul inimii. Atunci când reîncepi să trăieşti cu inima şi nu cu mintea, când mintea îşi reia locul de instrument al inimii, îţi dai din nou seama că totul este Iubire şi perfecţiune şi armonie. Până atunci, Iubirea este un concept la care mintea doar visează. Cu inima trăieşti Iubirea, la fel cum cu inima trăieşti Viaţa. “ – Ali și Îngerul

Instagram has returned invalid data.

♥ INSTAGRAM