Povestea Cadouri Fermecate

・゚: *✧・゚:* Povestea Cadouri Fermecate

Bună, sunt Ali! De 5 ani creez cărți și seturi creative de colorat. În anul 2014 am urmat un curs acreditat de consiliere în dezvoltare personală prin artă și de-a lungul anilor am practicat. În acest mod am înțeles beneficiile creativității. Le-am observat la copiii și adulții participanți la atelierele de dezvoltare personală prin artă, și le-am observat și asupra mea. Am observat cât de fericiți sunt atât copiii cât și adulții să picteze, să coloreze, să se relaxeze. Cât de împliniți se simt când au un pic de timp pentru ei, să se bucure de forme și de culori, să se relaxeze și să creeze. Creativitatea te aduce în momentul prezent, iar a colora este o practică mindfulness.

Mi-am dorit să creez produse simple, care pot aduce cu ușurință relaxare și bucurie. Și asta fac! Creez cărți, ilustrații și seturi creative de colorat, care pot fi cu ușurință folosite împreună cu cei dragi! Produsele mele se adresează tuturor vârstelor, dar în special copiii și mămicile/ mătușile/ bunicile se bucură de ele!

Iubire, Bucurie si Creativitate

Ce este un cadou fermecat? *:・゚✧*:・゚

Un cadou creat cu Bucurie și dăruit cu Iubire!

Cărți scrise cu Bucurie, ilustrații prietenoase și seturi creative de colorat te așteaptă sa le descoperi cu drag!

Produsele Cadouri Fermecate sunt o invitație să te bucuri de momentul prezent, să petreci timpul în mod creativ, să te relaxezi, să te bucuri de lucrurile mici și să îți amintești să îți împlinești Visurile și să creezi!

Valorile noastre ・゚ ♡ ・゚

Iubire, Bucurie și Creativitate!