Intotdeauna gaseste-ti timp pentru tine. Usor de zis, greu de facut. Stii zilele acelea in care activitatile se insiruie ca margelele pe un colier una langa alta, fara pauza, fara spatiu si doar se insiruie o activitate dupa alta? Poate atunci e cel mai bun timp sa te opresti. Si sa respiri, sa iei o pauza, sa iti amintesti ca e important sa te odihnesti.

timp pentru tineCe inseamna timp pentru tine? Doar tu stii. Timp sa te odihnesti, timp sa visezi, timp sa iti dai seama ce iti doresti? Cand esti mama poate parea egoist, sa ai nevoie de timpul tau, dar e firesc. Stilul de viata in societatea moderna ne indeamna tot mai mult spre verbul a face si permanent sunt lucruri de facut… asa ca uneori uitam sa mai fim, pur si simplu, fara sa facem, ci doar sa fim.

Timp pentru tine poate inseamna sa bei un ceai bun, o cafea, o limonada sau un smoothie. Te-ai plictisit si tu de obiceiul de a iti face rapid un ceai sau o cafea si a iti aminti sa termini cana cand deja s-a racit? Timp pentru tine poate inseamna sa iti vezi prietenii, macar din cand in cand. Sau poate sa citesti o carte frumoasa? Sau poate sa mananci cu bucurie in liniste si pace ceva ce iti place? Timp pentru tine poate inseamna si sa asculti muzica preferata si sa te odihnesti colorand o mandala frumoasa.

Mandale de colorat cu Iubire Mandale de colorat cu Iubireaparut tocmai in ideea de a te ajuta sa iti faci timp pentru tine! :)

Te invit sa iti formezi obiceiul de a iti face timp pentru tine, zi de zi, macar un pic! Timpul pentru tine inseamna mult! De ce? Pentru ca te va ajuta sa ai mai multa rabdare, sa te intelegi mai bine, sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa iti regasesti ritmul in care vrei sa traiesti!

Share this page! - Trimite si prietenilor! :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •