SETAREA IMPRIMANTEI
Pentru rezultate optime, recomandarea este să setezi imprimata să imprime A4 – borderless (important borderless, în lipsa lui, vei avea o margine alba în jurul ilustrației).

TIPUL DE HÂRTIE
Pentru felicitări, semne de carte, sau alte ilustratii, dacă ai, poți folosi hârtie mai groasă. Colile xerox în mod obișnuit au 80gr/mp. Poți găsi și coli de 100, 120. Chiar și 300, dar pentru aceea e important să verifici dacă e compatibilă imprimanta ta.

POȚI ROTUNJI COLȚURILE
După ce imprimi, poți rotunji colțurile colii. Colțurile aduc structură liniară și sunt foarte bune pentru organizare și liste. Pentru momentele în care colorezi, rotunjirea colțurilor creează un spațiu mai liber pentru creativitate.

CU CE COLOREZI?
Poți folosi creioane colorate, markere, sau pixuri cu gel. Dacă imprimi pe hârtie acuarelă sau hârtie pentru acrilice (în situația în care imprimanta ta permite acest lucru), le poți picta cu acuarele sau vopsele acrilice.
Preferatele noastre sunt creioanele aquarelabile. Le poți folosi și pe hârtie normală, sunt similare creioanelor colorate, dar sunt un pic mai intense, în plus, poți da cu pensula umedă și poți blendui (amesteca) culorile.

SPAȚIUL ȘI ATMOSFERA
Nu puteam să mă opresc fără a-ți spune un pic despre importanța spațiului. Fie pentru tine, fie pentru copilul sau copiii tăi, sau mai bine, pentru toți, alege un spațiu confortabil, plăcut, relaxant. Alege muzica potrivită și acompaniază cu biscuiți, ceai, sau ciocolată caldă. Activitatea de a colora este o activitate relaxantă și e bine să vă bucurați din plin de ea! :) ❤️

Share this page! - Trimite si prietenilor! :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •