Fericirea si modul in care ne facem fericiti… De mult ma gandesc la treaba asta. :) Te-ai gandit si tu?

Aparent nimeni nu este responsabil pentru fericirea noastra, cu toate acestea ne dorim cu totii sa fim fericiti. Spun nimeni, dar ma refer de fapt la nimeni exterior noua. Societatea nu este responsabila de fericirea noastra, nici parintii, nici partenerul de viata, nici prietenii. Este o iluzie sa astepti ca altcineva sa te faca fericit. De ce? Pentru simplul fapt ca fericirea vine din interior, este o stare interioara. Prin urmare, cine este responsabil sa te faca fericit? Ei, da… cred ca ai ghicit! :)

Bun, daca fiecare dintre noi are responsabilitatea fata de el insusi sa fie fericit, ce am putea face pentru a fi fericiti? Deja, as vrea sa-ti precizez ca prin fericire nu ma refer la fericirea aceea mare, rara, provocata de marete evenimente exteriorare, ci la fericirea mica, tacuta, pe care o simti in interiorul tau, ca o multumire sufleteasca, liniste, calm, si capacitatea de a te bucura de lucrurile mici si frumoase din viata, care intre noi fie vorba, sunt prezente in viata de zi cu zi, asa cum bine stii.

Care ar fi aspectele importante ale fericirii de zi cu zi? Cred ca e necesar sa acordam atentie relatiilor. Este important sa avem relatii armonioase cu cei din jur, relatii calde, vii, in care respectul, intelegerea, aprecierea si iubirea se impletesc intr-un mod armonios si firesc. Cred ca mai este important sa acordam atentie si starii noastre de sanatate, este cat se poate de importanta, la fel si muncii si satisfactiei pe care o avem prin munca noastra, dar si timpului liber si modului in care ne relaxam…

Revin la ce ziceam mai devreme, fericirea este o treaba personala, si e important sa ne dam seama ca suntem responsabili de felul in care ne simtim.

Acestea fiind spuse, nu mai spun nimic, te las linistit(a) sa fii fericit(a)! :) Iti amintesc doar sa zambesti, iti face bine, desigur, doar daca doresti! :)

Spread the love - Trimite si prietenilor! :)
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Instagram has returned invalid data.

♥ INSTAGRAM